Αποχαιρέτισε την ομάδα ο Νικοπολίδης

Αποχαιρέτισε την ομάδα ο Νικοπολίδης

Ο Αντώνης Νικοπολίδης πήγε στην προπόνηση του Ολυμπιακού και αποχαιρέτησε τους παίκτες, αφού έληξε η συνεργασία του με τον Βίτορ Περέιρα και μάλιστα υπήρξαν ιδιαίτερες στιγμές με τους παλιούς , ενώ απέφυγε επιδεικτικά να συναντήσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

nikopolidis

Ο Νικοπολίδης πήγε στο Ρέντη, μάζεψε τα πράγματα του για δεύτερη φορά σε μικρό διάστημα(προηγήθηκε η αποχώρηση του επί Μίτσελ) και αποχαιρέτησε επιλεκτικά κάποιους παίκτες.

Απέφυγε να συναντηθεί με τον Περέιρα και τους συνεργάτες του και όσοι ήξεραν πρόσωπα και πράγματα περίμεναν την αποχώρηση του, αφού ο Περέιρα δεν τον υπολόγιζε καθόλου και εμπιστευόταν μόνο τους συμπατριώτες του.  Επί Μίτσελ για παράδειγμα, ο Νικοπολίδης έπαιρνε το επιθετικό  κομμάτι της ομάδας και δούλευε σε αυτό, ενώ ο Αλκόρτα αναλάμβανε το αμυντικό.

Eπί Περέιρα ο Νικοπολίδης ήταν άπραγος και το γυαλί στις σχέσεις τους ράγισε στο ημίχρονο του ματς με τον Εργοτέλη στον Πειραιά, όταν ο έλληνας τεχνικής υπέδειξε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα για να ξεκολλήσει ο Ολυμπιακός από το 0-0. Ο Πορτογάλος τον αγνόησε και υπήρξε ένταση…

Η απόφαση απομάκρυνσης του Νικοπολίδη ήταν κεραυνός εν αιθρία , αφού ο Έλληνας τεχνικός ήταν στον στενό κύκλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, στήριξε όμως με αυτή την απόφαση τον προπονητή του, στο πλαίσιο της αλλαγής κλίματος στην ομάδα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν χαλάει χατίρι στον Πορτογάλο και μάλιστα πρόσφατα έδωσε εντολή να κατασκευασθεί ένας πύργος, προκειμένου να παρακολουθεί και να βιντεοσκοπεί από ψηλά τις προπονήσεις στο Ρέντη.

Πηγή : http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/apoxairetise-thn-omada-o-nikopolidhs.3339114.html