Ο Θρύλος δεν σταματά να επενδύει στο μέλλον!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Τρίτη (15/10) την απόκτηση του 19χρονου Κύπριου Ιωάννη Κωστή, ενός μεσοεπιθετικού που εντυπωσιάζει με την Νέα Σαλαμίνα, στην οποία θα συνεχίσει ως δανεικός από τους Πειραιώτες μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και με την εθνική του ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν με αυτό τον τρόπο σε μία ακόμη σπουδαία επένδυση, μία εκ των πολλών που έχουν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν σταματούν τη σκληρή δουλειά, αναζητώντας νέα ταλέντα, νέα «διαμάντια» σε ολόκληρο τον κόσμο, με τον Ιωάννη Κωστή να θεωρείται το νέο «αστέρι» από το νησί της Αφροδίτης.

Τα παραδείγματα τέτοιων ανάλογων κινήσεων από τους Πειραιώτες είναι πολλά τα τελευταία χρόνια… Μόνο φέτος, ο Θρύλος απέκτησε τον 19χρονο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, τον 20χρονο Μάξι Λοβέρα, τον 22χρονο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, τον 18χρονο Κρίστιαν Μπέλιτς, ενώ έχει κάνει ήδη δικούς τους, τον 21χρονο Φοντέ Καμαρά, τον 18χρονο Νεμάνια Νίκολιτς, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί από τους «ερυθρόλευκους».

Όπως γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό, ο Ολυμπιακός φροντίζει τόσο για το παρόν, με μεταγραφές με τεράστια ποιότητα και εμπειρία, όπως είναι αυτή του Ματιέ Βαλμπουενά για παράδειγμα ή των Σουντανί και Σεμέδο και άλλων, όσο και για το μέλλον του, κάνοντας δικό του ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από τις νέες γενιές, ακολουθώντας τα βήματα των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

Έχοντας παράλληλα με τις μεταγραφικές αυτές κινήσεις ολοένα και πιο δυνατή Ακαδημία, με στόχο να μπορέσουν τα μικρά παιδιά των Πειραιωτών να φορέσουν σε λίγα χρόνια τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Ο Ιωάννης Κωστή είναι, λοιπόν, μία ακόμη επένδυση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αισιοδοξεί ότι ο νεαρός Κύπριος μεσοεπιθετικός θα μπορέσει να εξελιχθεί και να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια στο Λιμάνι.

Πηγή Gavros.gr