Ο αναγεννημένος Αιγύπτιος

Ο Χασάν από ότι βλέπουμε στα τελευταίους αγώνες είναι έτοιμος να σηκώσει στην πλάτη του την επίθεση του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Ο Ολυμπιακός από την αρχή της σεζόν, ήθελε έναν επιθετικό μετά την φύγει του Καρίμ. Το καλοκαίρι ήρθαν στην ομάδα ο Γκερέρο με τον Χασάν, με τον Πρώτο να είναι πολύ καλός στους φιλικούς αγώνες.

Ωστόσο ο Χασάν έδειχνε να μην βρίσκει τα πατήματά του. Ως ε του του ήρθε και η ατυχία να τραυματιστεί στην αρχή της   σεζόν και ο Χασάν και ο Γκερέρο με σκοπό η ομάδα να παίζει επίθεση με τον Λάζαρο.

Και για αυτό αποκτήθηκε Ο Σολδάνο τον Ιανουάριο, για να λύσει την επιθετική τρικυμιά. Ο Χασάν όμως από ότι βλέπουμε από τους τελευταίους αγώνες έχει πεισμώσει και έχει δουλέψει σκληρά, αυτό το βλέπουμε και απο την κλήση στην εθνική Αιγύπτου.

Ο Χασάν παρά τον τραυματισμό του έχει βάλει 1 γκολ μέσα στο Βικελίδης  στον Άρη που ήταν πολύ κρίσιμο σε μια δύσκολη έδρα και μετά από αυτό έμεινε πολύ πίσω.

Της τελευταίες βδομάδες βλέπουμε ότι ο Αιγύπτιος είναι πολύ αποτελεσματικός  στην επίθεση που εκτός από τα κρίσιμα γκολ που έβαλε και με Ντιναμό και ΑΕΚ, είναι και δημιουργός κάτι το οποίο ανεβάζει πολύ τον παίχτη και στον προπονητή του αλλά και στον κόσμο.

Ο Χασάν  μετά από της τελευταίες εμφανίσεις φαίνεται ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την επίθεση του Ολυμπιακού γιατί όπως είπαμε και ποίο πάνω έχει δουλέψει παρα πολύ και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Υ.Γ.1  Για τον Φορτούνη τι να πούμε ;  κάθισε δούλεψε  και είναι δίκαια  ο MVP του Ολυμπιακού και ο Ηγέτης του

Υ.Γ.2 Ο Κόσμος σήμερα ήταν φοβερός, ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου ώθησε την ομάδα σε αυτόν τον ΘΡΊΑΜΒΟ με μεγάλο σκορ…