Ο Αδερφός και αντζέντης του ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: “Γιατί όχι στον Ολυμπιακό”

Ο Ροναλντίνιο έμεινε ελεύθερος από την Κερετάρο, ο κόσμος του Ολυμπιακού ονειρεύεται τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και ο αδερφός του μιλώντας στο gazzetta.gr δίνει ελπίδες στους «ερυθρόλευκους».

r2

 

Το όνομα του και μόνο προκαλεί σοκ και δέος. Ο Ροναλντίνιο ακόμη και στα 35 του φαντάζει πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο βιρτουόζος της μπάλας, ένα από τα ποδοσφαιρικά τοτέμ του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου της τελευταίας 20ετίας, φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Αντάλιασπορ, ενώ εσχάτως και η Βάσκο Ντα Γκάμα μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχει διαρρεύσει το παραμικρό αναφορικά με τις προθέσεις των πρωταθλητών να απασφαλίσουν την συγκεκριμένη μεταγραφική βόμβα, ωστόσο όσο το θέμα συντηρείται στην επικαιρότητα τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

 

Ο αδερφός και ατζέντης του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο ντε Ασίς μιλώντας στο gazzetta.gr όχι μόνο δεν κλείνει την πόρτα στον Ολυμπιακού αλλά αφήνει χαραμάδες αισιοδοξίας!

«Δεν συνηθίζω να μιλάω για προτάσεις και επαφές. Δεν γνωρίζω για προσφορά του Ολυμπιακού, αλλά από την στιγμή που ο Ροναλντίνιο είναι ελεύθερος τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Γιατί όχι; Αν η πρόταση μας καλύπτει τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν», τόνισε αρχικά ο Ασίς για να προσθέσει:

 

«Ασφαλώς και γνωρίζω τον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα με παρουσία στο Champions League, γνωρίζω πως ο κόσμος αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και έχουμε πολλούς φίλους εκεί.

Η Ελλάδα είναι μία όμορφη χώρα αλλά όπως είπα, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Υπάρχουν αρκετές προτάσεις τις οποίες εξετάζουμε προκειμένου να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή για τον Ροναλντίνιο».

Ο Ασίς, ο οποίος υπιστηρίζει πως ο αδερφός του είναι σε θέση να αγωνίζεται για τουλάχιστον πέντε χρόνια ακόμα έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει για την Πέμπτη στην Τουρκία προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Αντάλιασπορ.