Μίτσελ: “Πιστεύω στον Μήτρογλου”

Ο Μίτσελ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Ατλέτικο και τονίζει πως πιστεύει στον Μήτρογλου.

ÌÉÔÓÅË  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÏÖÇ MICHEL  OLYMPIAKOS - OFI (SUPERLEAGUE 2014-2015)

Τι κρατάτε από το σημερινό παιχνίδι ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο; Υπήρχαν παίκτες που αγωνίστηκαν πρώτη φορά όπως οι Μήτρογλου, Μιλιβόγεβιτς και Αυλωνίτης.

“Η αλήθεια είναι πώς το ματς ήταν αρκετά καλό. Ξεκίνησε με ένταση, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεση και αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και όταν έπρεπε να μαυνθούμε και όταν έπρεπε να επιτεθούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την κυκλοφορία και αν δεν έπαιζε ο Λορία, δεν θα μιλούσαμε για καλό τερματοφύλακα, αλλά για πολλά γκολ”.

Μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τον Μήτρογλου;

“Είδαμε πως ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης που αγαπάει ο κόσμος. Όλοι είναι χαρούμενοι για την επιστροφή του. Η ομάδα μας είναι διαφορετική με τον Κώστα ή χωρίς. Δεν στερεί όμως κάτι από την απόδοση του Διαμαντάκου, δουλεύθει πολύ και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν”.

Έχετε καταλήξει στο σχήμα της Τρίτης και κατά πόσο σας έχει επηρεάσει το σημερινό ματς ενόψει Ατλέτικο;

 

“Όχι δεν θα αλλάξουμε την ιδέα του παιχνιδιού που έχουμε προετοιμάσει. Δεν θα το αλλάξουμε επειδή η Ατλέτικο κέρδισε την Ρεάλ. Η Ατλέτικο είναι μία ομάδα που δεν αλλάζει όταν παίζει με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα ή Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα παράξενη. Πολύ καλή. Ακόμα κι όταν ξέρεις πώς παίζουν, είναι δύσκολο να την ξεπεράσεις. Θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι”.

Έχετε καταλήξει;

“Ναι, φυσικά. Θέλετε να τις μάθετε; Στείλτε μου το μέιλ σας, αλλά μην το πείτε στον Σιμεόνε”

Τι πιθανότητες έχουν να επιστρέψουν στην αποστολή οι Μανιάτης, Μποτία, Ντινγκά και Σιόβας;

 

“Το καλό είναι ότι δεν χάσαμε σήμερα κάποιο ναπό τους παίκτες μας. Ο Ντινγκά σήμερα δεν ήταν στην αποστολή γιατί χθες γύρισε από την Εθνική. Ο Μποτία δεν θέλαμε να ρισκάρουμε, γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις. Ο πιο αμφίβολος είναι ο Μανιάτης. Δεν ξέρουμε αν θα είναι μαζί μας”.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει τρεις ήττες. Θα αλλάξει αυτό φέτος κι αν ναι που πιστεύετε ότι θα κριθεί αυτό;

 

“Τον τελευταίο χρόνο περάσαμε τη φάση των ομίλων. Αν είναι να χάσουμε το πρώτο ματς και να πάμε τελικό, ας το χάσουμε. Και η Ατλέτικο δεν έχει κάποιον παίκτη καλό στο κέντρο, αλλά εξαιρετικό σύνολο που δύσκολα μπορείς να την κερδίζεις. Κοιτάξτε τις αποδόσεις που έχει η Ρεάλ και σήμερα δεν κέρδισε την Ατλέτικο. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και θα προσπαθήσουθμε να δώσουμε την απάντησή μας απέναντι στην φιναλίστ”.