Μίτσελ: “Δεν γνωρίζουν που βρίσκονται…”

Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Μίτσελ από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως έμειναν στο… πούλμαν. Τι απάντησε για την κριτική που του ασκείται.

 

 

 

1097966

 

Αναλυτικά:

Αν θέλουμε να ψάξουμε για δικαιολογίες θα πούμε πως ήταν το πρώτο (σ.σ. αν το αποτέλεσμα οφείλεται στο καλό παιχνίδι του ΠΑΣ ή την αδιαφορία των παικτών του). Αν θέλω όμως, να είμαι ειλικρινής, θα πω πως ήταν ο δεύτερος λόγος. Για να παίξεις ποδόσφαιρο χρειάζεται πάθος κι εμείς δεν είχαμε.

Αν ο προπονητής πρέπει να λέει κάθε μέρα στους παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν, τότε δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται. Για εμάς το σοβαρό δεν είναι η ήττα, αλλά ότι ο αντίπαλος μάς ξεπέρασε σε πάθος.

Έχουμε χάσει το ενδιαφέρον μας και δεν μπορώ να μιλάω για μπάτζετ. Μπορώ να μιλάω για ψυχή και καρδιά που είχαν οι αντίπαλοί μας και όχι εμείς.

Πιστεύω ακόμα πως είμαστε καλή ομάδα και ως ομάδα πρέπει να παίξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να καταλάβουμε πως φταίμε όλοι και όχι ο διπλανός μας.

Ο ΠΑΣ ξέραμε πως ήθελε το ματς. Και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ενώ εμείς ήμασταν ακόμα στο πούλμαν. Δεν μπορώ να δεχτώ πως αυτό που είδατε σήμερα είναι η δουλειά που έχουμε κάνει δέκα μήνες, δεν μπορώ να δεχτώ πως αυτό που είδατε είναι η δουλειά μου!”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ που ρωτήθηκε για τον νεαρό Σάλιακα:

“Θα συνεχίσει μαζί μας”, απάντησε ο Ισπανός τεχνικός και για την κριτική που του ασκείται εσχάτως υποστήριξε με νόημα:

“Μάλλον την αξίζω. Δεν με ενοχλεί η πίεση. Αλλά θα πρέπει να είναι τρελός κάποιος προπονητής να πει στους παίκτες του να παίξουν όπως έπαιξαν σήμερα οι δικοί μας”.