Κάμπελ: «Σημαντικό για το βιογραφικό μου»

Ως μια πολύ σημαντική προσθήκη στο βιογραφικό του χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ο Τζόελ Κάμπελ.619a22bb955842ecce448ad3c7f7bfa2_XL

Ως μια πολύ σημαντική προσθήκη στο βιογραφικό του χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ο Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός άσος μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του επισημαίνοντας –επίσης- πως είναι ένα αρκετά σημαντικό βήμα για την καριέρα του.

«Είμαστε όλοι οι παίκτες πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό που καταφέραμε. Για μένα προσωπικά και για το βιογραφικό μου σημαίνει πολλά. Το πετύχαμε με τον καλύτερο τρόπο. Για αυτό έχει μια ιδιαίτερη γεύση, είναι στην Ευρώπη και στα 21 μου χρόνια είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι το πρώτο μου βήμα στην καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής. Ελπίζω να συνεχίζω να κερδίζω πολλούς περισσότερους τίτλους, σε αυτή ή σε οποιοδήποτε άλλη ομάδα», ανέφερε ο Κάμπελ και συνέχισε:

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πάρω μια θέση στο Μουντιάλ. Ελπίζω να παίξω και να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο. Το να κατακτάς αυτούς τους τίτλους είναι κάτι σημαντικό, είμαι ιδιαίτερα πολύ χαρούμενος που αυτό έγινε σε μικρή ηλικία. Και το ότι βγήκα με την Μπέτις την περσινή σεζόν στο Γιουροπα Λιγκ ήταν πολύ σημαντικό»