Λεάλι: «Το αφήνουμε πίσω, τώρα Μπεσίκτας»

Λεάλι: «Το αφήνουμε πίσω, τώρα Μπεσίκτας»

Ο Νίκολα Λεάλι δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεχάσει άμεσα την ήττα στην Τούμπα, την οποία βάσει της απόδοσής του στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να αποφύγει.

 

«Στο πρώτο ημίχρονο, στα 35 πρώτα λεπτά ήταν ίσως τα καλύτερα για εμάς στο πρωτάθλημα. Μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί..Μας ενοχλεί ή ήττα αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω, να την ξεχάσουμε γιατί ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για την Ευρώπη. Έχουμε ένα πολύ σπουδαίο ματς με την Μπεσίκτας. Είναι μια ευρωπαϊκη διοργάνωση, θέλουμε να παλέψουμε και να συνεχίσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε.

Έχουμε καλά αποτελέσματα στα νοκ άουτ ματς γιατί απλούστατα παίζουμε καλά. Δεν είναι θέμα διοργάνωσης αλλά θέμα μυαλού. Όταν είναι σημαντικά τα παιχνίδια για τις προκρίσεις τα καταφέρνουμε.

Δεν είναι ευχάριστες οι ήττες στο πρωτάθλημα. Είναι το σημαντικότερο για εμάς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε τις νίκες και την επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις. Και είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις»