«Καμπάνα» σε ΑΠΟΕΛ ενόψει Ολυμπιακού!

«Καμπάνα» σε ΑΠΟΕΛ ενόψει Ολυμπιακού!

Η UEFA τιμώρησε τους Κύπριους και θα μείνει κλειστό το πέταλο του ΓΣΠ στο ματς με τους «ερυθρόλευκους»

apoelpansifiapoxi

Στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν πως και πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 8 Δεκεμβρίου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, που ενδεχομένως να κρίνει και την πρωτιά.

Ενδεικτικό είναι πως ήδη έχουν φύγει πάνω από 12.000 εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση, αλλά στους «γαλαζοκίτρινους» πλέον θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους καθώς ήχησαν δυνατά οι «καμπάνες» της UEFA στα αυτιά τους για όσα έγιναν στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις.

Συγκεκριμένα ο ΑΠΟΕΛ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ, ενώ θα αναγκαστεί να κρατήσει κλειστή την νότια κερκίδα του ΓΣΠ.

Η ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ:

Έχουμε ενημερωθεί από την UEFA ότι λόγω τιμωρίας, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς το Νότιο Πέταλο θα παραμείνει κλειστό. Για αυτό τον λόγο αναστέλλεται η προπώληση για τον αγώνα αυτό. Λεπτομέρειες για τις διευθετήσεις θα εκδοθούν σε σχετική ανακοίνωση.

O εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε για την τιμωρία: «Μόλις έχουμε ενημερωθεί, θα γίνει συνάντηση να δούμε πώς θα εξυπηρετήσουμε τον κόσμο μας. Είναι παιχνίδι υψηλής ζήτησης. Είναι ένα πάθημα – μάθημα, θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορείς να κάνει πράγματα που δεν είναι αποδεκτά χωρίς να έχεις και επιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός δικαιούται το 5%, 1100 εισιτήρια. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εντός της ημέρας».