Ελιουνούσι: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Ελιουνούσι: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι δεν μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια του για την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι, με τον Νορβηγό άσο να στέκεται στο καθοριστικό τρίτο γκολ της Μπεσίκτας.

 

Αναλυτικά:

«Το ματς ξεκίνησε αρκετά στραβά αφού βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Αυτό μας δημιούργησε μεγάλη πίεση, όμως σταθήκαμε δυνατοί, επανήλθαμε στο ματς και στη συνέχεια πιστέψαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε.

Πιέσαμε τη Μπεσίκτας, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και θα έλεγα πως καταφέραμε να κάνουμε τον αντίπαλο να μας φοβηθεί. Όμως είχαν και πάλι την τύχη με το μέρος τους στο τρίτο γκολ που πέτυχαν. Σε εκείνο το σημείο δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα για μας.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές είσαι τυχερός κάποιες όχι, κάποιος χάνει και κάποιος νικά. Το σημερινό ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της ομάδας παρά το αποτέλεσμα. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε όμως δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε όμως χρόνο για απογοήτευση αφού ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς στο πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».