Οι δηλώσεις των προπονητών

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Λεβάντε.

 

9636631

 

Για το αν ήταν ή όχι ο Ολυμπιακός κατάλληλα προετοιμασμένος για το ματς: «Σήμερα συνέβησαν πολλά πράγματα στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και όλα ήταν εναντίον μας. Η Λεβάντε μας έβαλε το πρώτο γκολ και από κει πέρα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε και αυτό γιατί όσο περνούσε ο χρόνος χάναμε την ηρεμία μας. Δεν αντιληφθήκαμε τον παιχνίδι όπως έπρεπε».

Για το αν ήταν το πρόβλημα ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά: «Είναι αλήθεια αυτό όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε γιατί δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Μπορούμε να το πάρουμε ως εμπειρία για το μέλλον γιατί όταν παίζεις στην Ευρώπη δεν μπορείς να παίζεις έτσι».

Για τα αν υπάρχουν ελπίδες: «Έχω την υποχρέωση να το πιστεύω».

Γιατί δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να αντιδράσει: «Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν το δεύτερο γκολ, υπήρχε αστάθεια στην ομάδα μας και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Λεβάντε».

Για τα πέναλτι: «Έχω άποψη για τα πέναλτι, για τον διαιτητή και την εικόνα της ομάδας μου, όμως μπορώ να εκφραστώ μόνο για την ομάδα μου».

Για το αν πίστευε μετά το 3-0 να πάνε και χειρότερα τα πράγματα: «Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο από το σημερινό. Θα μπορούσαν να είναι, αλλά πόσο χειρότερα;»

 

 

 

Ο Μαρτίνεθ αρχικά ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το 3-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν το περίμενα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής είναι πολύ καλός αντίπαλος και θα παίξουμε άλλα 90 λεπτά».

 

martin

 

Ο Μαρτίνεθ αρχικά ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το 3-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν το περίμενα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής είναι πολύ καλός αντίπαλος και θα παίξουμε άλλα 90 λεπτά».

Για το αν το 3-0 σημαίνει ότι δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να περάσει: «Μένουν άλλα 90′ αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχει παίξει στην Ευρώπη έχει εμπειρία και μπορούν να συμβούν πολλά. Όπως και να έχει όμως εμείς κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα και συνεχίζουμε».

Για το αν υπήρξαν νεύρα μεταξύ του Μπαρκέρο και του Μάρτινς για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι: «Όχι. Έχει συμβεί ξανά να αλλάζει ο παίκτης που θα το εκτελέσει και όποιος το χάνει έχει την ευθύνη, δεν έχει να κάνει με τους άλλους παίκτες».

Αν μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ η ομάδα του: «Θα μπορούσε να έχει μπει κι άλλο γκολ. Οι παίκτες θα πρέπει να χαίρονται όμως».

Για το αν οι παίκτες που δεν παίζουν συχνά μπορούν να μπαίνουν εύκολα στο παιχνίδι:«Εγώ χαίρομαι για τα παιδιά. Όλη την εβδομάδα είναι πολύ καλό το κλίμα στις προπονήσεις, έχουν καλά αποτελέσματα και ύστερα από πάρα πολλά χρόνια η Λεβάντε έχει καλά αποτελέσματα και πηγαίνει καλά».

Γιατί δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τη Λεβάντε: «Υπήρξαν μέρες που μιλήσαμε με τη διοίκηση. Εγώ είμαι άκρως φίλαθλος της Λεβάντε, αλλά ο πρώτος μου στόχος είναι να διασκεδάσω και ότι έγινε, έγινε».

Για το αν περίμενε τόσο κακό τον Ολυμπιακό: «Εγώ σέβομαι όλες τις ερωτήσεις σας. Πιστεύω ότι δεν έκανε κακό παιχνίδι ο Ολυμπιακός, έχουν πολύ ταλέντο οι παίκτες του. Η Λεβάντε έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».