Κονέ: «Tα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Κονέ: «Tα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Στην ατυχία της Εθνικής, στο δοκάρι του Γκέκα, αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης στις φάσεις των δύο πρώτων γκολ απέδωσε την ήττα από την Κολομβία ο Παναγιώτης Κονέ.

211551

Απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής στην πρεμιέρα εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κονέ. Ο μεσοεπιθετικός της Μπολόνια, μιλώντας μετά του τέλος του ματς, τόνισε πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο Φάνης Γκέκας δεν είχε σημαδέψει το δοκάρι και οι διεθνείς ήταν πιο συγκεντρωμένοι στις φάσεις των δύο πρώτων γκολ. 

Αναλυτικά: 

«Καταρχάς είμαι περήφανος τόσο για τον εαυτό μου όσο και για τους συμπαίκτες μου. Παρότι προηγήθηκε νωρίς η Κολομβία εμείς κάναμε φάσεις. Ένα κόρνερ και μια αδράνεια στην άμυνα μας κόστισαν. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε φάσεις είχαμε μυαλό και σταθήκαμε καλά επιθετικά.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού στις φάσεις που δεχτήκαμε τα γκολ δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θεωρώ βέβαια πως και για τους Κολομβιανούς έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο τερματοφύλακας, αλλά αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στη φάση του Γκέκα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».