Όλοι Εναντίον Όλων,,, (Photo,Video)

Σπασμένα παράθυρα και παρμπρίζ σε εννέα αυτοκίνητα παικτών του Ερυθρού Αστέρα. Αφορμή η ανοικτή επιστολή στα ΜΜΕ του αρχηγού της ομάδας Νέναντ Μιλίγιας. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr

sp-milijas

Στην πρώτη γραμμή για τον Ερυθρό Αστέρα και μέσω της επίσημης σελίδας μου στο facebook

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στο περιφραγμένο κι ασφαλές υποτίθεται πάρκινγκ του γηπέδου Μαρακάνα, όπου παίκτες και προπονητικό τιμ είχαν αφήσει τα αυτοκίνητα τους μιας και έλειπαν στο Ζλάτιμπορ με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος για μια μίνι προετοιμασία ενόψει της συνέχειας.

Άγνωστοι δράστες έσπασαν παράθυρα και παρμπρίζ σε εννέα από τα δεκατρία οχήματα που βρίσκονταν εκεί ενώ φέρονται να πέταξαν σε κάποια από αυτά μπουκάλια με σαμπουάν. Η Αστυνομία του Βελιγραδίου θεωρεί πως θα καταλήξει σύντομα στην ανεύρεση των δραστών μέσω του κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης που διαθέτει το γήπεδο.

sddefault

Αφορμή για αυτό το περιστατικό θεωρείτε η ανοικτή επιστολή, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, που έστειλε στα ΜΜΕ της Χώρας ο αρχηγός της ομάδας Νέναντ Μιλίγιας, όπου σε αυτή περιγράφει τις τραγικές για αυτούς συνθήκες που επικρατούν στους κόλπους του Ερυθρού Αστέρα.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρει:  “Το πρωτάλημα είναι ο στόχος μας, η κατάσταση όμως στην ομάδα είναι ανησυχητική”

Εμείς οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα καθότι αγαπάμε και νιώθουμε το βάρος της φανέλας θεωρούμε χρέος μας να σας μεταφέρουμε τα προβλήματα και τις καθημερινές καταστάσεις τις οποίες ζούμε. Αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό από κοινού κι όχι με μεμονωμένες δηλώσεις καθώς ένας είναι εύκολο διαψευστεί όλοι μας όχι.

Καταρχήν να διευκρινίσουμε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν σε ορισμένα ΜΜΕ περί λευκής απεργίας μας πως δεν μας  πέρασε ποτέ κάτι τέτοιο από το μυαλό παρόλο που έχουμε πάρα πολλούς λόγους και δικαιολογίες. Όλα τα υπόλοιπα επί του θέματος τα θεωρούμε περιττά να αναφέρονται από τον οποιοδήποτε.

Δυστυχώς εργαζόμαστε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Πολλές φορές δεν διαθέτουμε ούτε τα αυτονόητα που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να δουλέψουμε σωστά. Το προπονητικό μας κέντρο στερείτε βασικών υποδομών, τα αποδυτήρια μας είναι χάλια, πολλές φορές η ομάδα δεν έχει να μας προσφέρει ούτε το σαμπουάν που λέει ο λόγος για το ντους μας. Στα εκτός έδρας παιχνίδια στενοχωριόμαστε που βλέπουμε άλλες μικρότερες σε μέγεθος και ιστορία ομάδες να διαθέτουν όλα τα μέσα προς τους παίκτες τους κι εμείς να είμαστε σαν οι τελευταίοι των τελευταίων.

Θεωρούσαμε χρέος μας να μην μιλήσουμε αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πολλοί από εμάς χρωστούν ενοίκια κι όχι μόνο κι αυτό γιατί σχεδόν ποτέ δεν πληρωνόμαστε στην ώρα μας. Τυχεροί κάποιοι έχουν ήδη ένα παρελθόν σαν ποδοσφαιριστές και μπορούν και ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους καθότι έχουν τα χρήματα, δεν είμαστε όλοι όμως έτσι. Καιρό τώρα λαβαίνουμε υποσχέσεις όσον αφορά τα δεδουλευμένα μας, που θα πάει αυτό,,,(;)

Επίσης σημαντικό πως η ομάδα χρωστά στα ασφαλιστικά μας ταμεία κι εγώ δεν ξέρω πόσα λεφτά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συμπαίκτες μας ανασφάλιστοι την συγκεκριμένη στιγμή και δεν μπορούν να πάνε ούτε τα παιδιά τους σε ένα γιατρό.

Η διοίκηση, ένα μπάχαλο εμείς σας το μεταφέρουμε κι εσείς αν θέλετε το πιστεύετε. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου άγνωστο σε μας γιατί, δεν χαίρονται τις νίκες μας, τους βλέπεις πραγματικά χαμογελαστούς στα άσχημα αποτελέσματα, γιατί, τι συμβαίνει,,;

Υφιστάμεθα όλη την πίεση, από τον κόσμο, τα ΜΜΕ, τους πάντες σαν ομάδα και ναι έτσι είναι, η ομάδα πρέπει να έχει το βάρος αλλά καλά θα κάνει ο κόσμος που πραγματικά αγαπά τον Ερυθρό Αστέρα να σκεφτεί πως υπεύθυνοι δεν είμαστε μόνο εμείς είναι και η διοίκηση και προς τα εκεί θα έπρεπε να ασκούν την μεγαλύτερη πίεση.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να επισημάνουμε την στήριξη στο πρόσωπο του προπονητή μας ο οποίος και αυτός μαζί με εμάς αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα και δεν φέρει καμία ευθύνη για κανένα από τα μέχρι στιγμής άσχημα αποτελέσματα μας.

Πως να παίξεις με καθαρό μυαλό και να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου με αυτές τις συνθήκες και με τόσα έξω-αγωνιστικά προβλήματα να σε ακολουθούν,,(;)

Παρ’ όλα αυτά το έχουμε πει και το πιστεύουμε, το πρωτάθλημα είναι ο στόχος και θα κοιτάξουμε να τον κατακτήσουμε. Θα θυσιάσουμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε στον βαθμό που είναι εφικτό να μην επιτρέψουμε στα προσωπικά μας προβλήματα να μπουν εμπόδιο σε αυτό. Δεν υπάρχει κανείς άλλος στον Ερυθρό Αστέρα όσο εμείς να θέλει αυτό τον τίτλο.

Θεωρήσαμε σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Η διοίκηση ας αναλάβει τις ευθύνες της.

13710343842777

Ουδεμία ανακοίνωση ή θέση κάποιου από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Αστέρα έχει υπάρξει μέχρι στιγμής για όσα τους καταλογίζονται από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως επίσης και για την επίθεση στα οχήματα τους.

Επόμενη επεισοδιακή καθώς φαίνεται συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερυθρού Αστέρα έχει προγραμματιστεί για τις 25/10 με θέμα, τι άλλο, τα οικονομικά του Συλλόγου και την όλη έκρυθμη κατάσταση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ερυθρό Αστέρα 19/10 στις 19:00 στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νόβι Πάζαρ.

Το “LIVE” της αναμέτρησης: Ερυθρός Αστέρας-Νόβι Πάζαρ 19/10 στις 19:00 μέσω της σελίδας μου στο facebook

[youtube id=”AOJHpTYc0Pc” width=”620″ height=”360″]