Έγκλημα Στην Σερβία!!!

Μόνο ως έγκλημα και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση μπορεί να χαρακτηριστεί ή ποδοσφαιρικό τσίρκο αυτό που συμβαίνει στην γείτονα χώρα. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr!!!

58764_427079764008308_1047156730_n

Sirbobet!!! Οι Καλύτερες Αποδόσεις Της Αγοράς!!! 150Ευρώ Μπόνους Σε Κάθε Σου Κατάθεση, Δοκίμασε Το Τώρα!!!

Δυστυχώς το τσίρκο του παραλόγου επικρατεί στο Σέρβικο ποδόσφαιρο το οποίο και αποδεικνύει αυτό που φωνάζουν πολλά χρόνια τώρα οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα καθώς και τα αδέλφια μας οι Ντέλιγιε.

Ένα ακόμα τρανό παράδειγμα το σημερινό έγκλημα που έγινε εις βάρος της Βόζντοβατς και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Η Βόζντοβατς λοιπόν είχε την ατυχία σήμερα για τον 13ο γύρο του πρωταθλήματος να παίζει με την “πρωταθλήτρια” Παρτίζαν ή οποία έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει προκειμένου να επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μιας και με την χθεσινή μεγάλη νίκη του Ερυθρού Αστέρα βρέθηκε ξαφνικά στην δεύτερη θέση.

“Οι εχθροί” της Παρτίζαν αποκαλούν τους οπαδούς και φίλους της ποντίκια ή αλλιώς αρουραίους, πιστέψτε με όχι τυχαία. Από χθες λοιπόν, σύμφωνα με τα Σέρβικα ΜΜΕ φαίνεται πως τα ποντίκια αυτά λειτουργώντας υπογείως ‘σπάσαν τα τηλέφωνα προς πάσα κατεύθυνση, η Παρτίζαν έπρεπε να κερδίσει τελεία και παύλα.-

Βόζντοβατς-Παρτίζαν 0:1 λοιπόν με τον μη καταλογισμό δυο πέναλτι εις βάρος της Παρτίζαν εκ των οποίων το ένα καθαρότατο διώξιμο της μπάλας μέσα από την περιοχή με χέρι και φυσικά τι άλλο, το γκολ της Παρτίζαν οφσάιντ που θα το αντιλαμβανόταν ακόμα και τυφλός.

Ο Ερυθρός Αστέρας από την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωση προς τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα της χώρας πως αν δεν επέμβουν επιτέλους επί του θέματος και συνεχιστεί αυτό το κακό για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία του και παρά το ότι βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα της ποδοσφαιρικής σαιζόν σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα αφού πρώτα κάνει τις απαραίτητες αναφορές στην UEFA.

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια αδέλφια για το τι συμβαίνει στην Σερβία, του πως παίρνουν τα τελευταία έξι πρωταθλήματα οι ποντικαράδες και γιατί ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Δείτε παρακάτω πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά το σημερινό μαφιόζικο χτύπημα:

1378369_169281816600205_482417189_n

Screenshot_2

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…