Έρευνες και συλλήψεις σε συνδέσμους Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη

Έρευνες και συλλήψεις σε συνδέσμους Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη

Διενεργήθηκε έλεγχος σε λέσχη οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη και έγιναν συλλήψεις. Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

jjjjj3

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης διενήργησαν έλεγχο σε λέσχη οπαδών του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η λέσχη λειτουργεί χωρίς την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε διάφορους χώρους της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βεγγαλικά διαφόρων τύπων.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν δυο άνδρες ένας 52χρονος συνταξιούχος τραπεζικός και ένας 46χρονος επαγγελματίας ως υπεύθυνοι λειτουργίας της λέσχης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας “περί αθλητισμού” και της νομοθεσίας “περί βεγγαλικών” και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε την κράτησή τους.

Λίγη ώρα αργότερα διενεργήθηκε έλεγχος σε λέσχη οπαδών του Παναθηναϊκού, επίσης στη Μυτιλήνη, η οποία όπως διαπιστώθηκε λειτουργεί κατά παράβαση της νομοθεσίας “περί αθλητισμού”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ