Ελαμπντελαουί: «Με αντιμετωπίζουν σαν έναν εξελίξιμο παίκτη»

Δέος και μόνο στη σκέψη πως θα παίξει στο Champions League με τον Ολυμπιακό νιώθει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως δήλωσε στον νορβηγικό Τύπο. «Με ήθελαν πολύ», τόνισε ο 22χρονος μπακ.

175728Κολακευμένος από την προσπάθεια που κατέβαλε ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει και αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να εξελιχθεί, να καθιερωθεί και να κάνει το άλμα σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα δήλωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στον νορβηγικό Τύπο.


Αναλυτικά, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για: 

-το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Με προσέγγισαν πριν από καιρό και στην αρχή δεν το είχα σκεφτεί πολύ. Όταν είδα πόσο πολύ με ήθελαν, άρχισε να με ενδιαφέρει η προοπτική. Είναι μεγάλη υπόθεση να σε θέλει μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Ήθελαν πολύ να με υπογράψουν και αυτό έκανε εύκολο να τα βρούμε». 

-τη συμμετοχή στο Champions League: «Με ανατριχιάζει και μόνο η σκέψη ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σταθερή παρουσία στη διοργάνωση κι ένιωσα πως αυτό ήταν το σωστό βήμα στην καριέρα μου. Τώρα θα μπορέσω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου απέναντι στους κορυφαίους της Ευρώπης». 

-το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Σίγουρα το επίπεδο θα είναι καλύτερο από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, όπου θα έπαιζα αν έμενα στην Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ. Τώρα θα έχω την ευκαιρία να προπονούμαι με πολύ καλύτερους παίκτες και να αγωνιστώ στο Champions League, που είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην οποία μπορεί να παίξει κάποιος. Έτσι θα μπορέσω να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής». 

-το μέλλον της καριέρας του: «Το βλέπω σαν ένα ακόμη βήμα στην πορεία μου. Με αντιμετωπίζουν σαν έναν εξελίξιμο παίκτη. Είμαι νέος κι έχω την επιθυμία να παίξω στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά κι αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στη διαδρομή μου. Δεν θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου. Ελπίζω να τα πάω καλά και σε ένα-δύο χρόνια να με πουλήσουν σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα». 

-τη θέση που θα παίζει: «Έχει σημασία για μένα πως θέλουν να με χρησιμοποιήσουν σαν δεξιό μπακ. Πιστεύω πως αυτή μου ταιριάζει περισσότερο και θέλω να εξελιχθώ για να ανταποκρίνομαι καλύτερα». 

-την παρουσία του γνωστού του, Αμπντί Ιμπραήμ, στο ρόστερ: «Είναι σημαντικό ότι βρίσκεται ο Αμπντί εδώ και θα είναι ωραίο να είμαστε στην ίδια ομάδα».