Βρήκε στόπερ – Αυτός θα παίξει με Γιούβε;

Ποιος “ερυθρόλευκος” είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο πλάι του Αμπιντάλ, στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους;

Micel_0Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της σεζόν ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει ηρεμία στο θέμα της άμυνας. Κι αυτό είναι αποτέλεσμα τόσο της χημείας που ακόμα δεν έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Αμπιντάλ και τον Μποτία, αλλά και λόγω των ατομικών χαρακτηριστικών των δύο παικτών.
Ο Γάλλος έκανε μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ως αριστερός μπακ, ενώ ο Μποτία δεδομένα δεν έχει την ταχύτητα του Μανωλά για παράδειγμα.

Με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί γενικότερο πρόβλημα που ο Σκύλος λέει πως, ως έναν βαθμό, είναι και ψυχολογικό. Δεν γίνεται δηλαδή μία ομάδα όπως ο Εργοτέλης να κάνει 16 τελικές στον Ολυμπιακό! Τότε με τη Γιουβέντους τι έχει να γίνει;

Για αυτό και ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του κάνει μία σκέψη όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, που ίσως βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Τοποθετώντας στη θέση του στόπερ όχι τον Μιλιβόγιεβιτς, όπως γράφουν κάποιοι, αλλά τον Εντινγκά! Δηλαδή ο Μποτία δεν θα είναι ζευγάρι του Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας και τη θέση του θα πάρει ο Κογκολέζος χαφ!

Που στέκεται πολύ καλά αμυντικά και αν περάσει αυτός στα στόπερ και όχι ο Μιλιβόγιεβιτς, ο Ολυμπιακός δεδομένα θα έχει καλύτερο κατέβασμα της μπάλας από το κέντρο. Επαναλαμβάνουμε: για την ώρα όλα αυτά είναι μία σκέψη του Μίτσελ. Που το πιθανότερο είναι να αφήσει στον πάγκο τον Μποτία, προκειμένου να ξεκουραστεί σωματικά και, κυρίως, ψυχολογικά.

Από την άλλη, όμως, ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει ότι δεν “μασάει” από τίποτα και, κυρίως, ξέρει να αιφνιδιάζει τους πάντες με τις επιλογές του. Ακόμα και πολύ στενούς του συνεργάτες…

1151185

Πηγή: sportdog.gr