Βερνίκος: «Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι πρέπει για να επιστρέψει στην ελίτ»

Βερνίκος: «Ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι πρέπει για να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Ριέκα και θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε μετά την κλήρωση ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, Κώστας Βερνίκος.

Βερνίκος

Τη βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει το καθήκον του απέναντι στη Ριέκα και θα επανέλθει στους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Κώστας Βερνίκος.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά την κλήρωση, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ δήλωσε αισιόδοξος ότι οι Πειραιώτες θα προκριθούν.

«Όλες οι ομάδες που έφτασαν ως εδώ έχουν στόχο να μπουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο προπονητής μας έχει τις αναλύσεις του για τη Ριέκα, οι παίκτες μας ξέρουν το ποδόσφαιρο της Κροατίας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Ριέκα εκτόπισε τη Ντιναμό από την κορυφή», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

>Η προϊστορία είναι με το μέρος του! Δείτε τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι σε Κροάτες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι πρέπει για να επιστρέψει στην κορυφαία παρέα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η τεχνική ηγεσία ξέρει τι πρέπει να κάνει για να προκριθούμε και θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Να μαζέψουμε βαθμούς και να βρεθούμε ξανά εκεί που ήταν κάποτε το ελληνικό ποδόσφαιρο».