Τους έβαλε στην… θέση τους ξανά η UEFA

Στον Ολυμπιακό δεν επικρατεί καμία ανησυχία σχετικά με την απόφαση του CAS την προσεχή Δευτέρα, για την συμμετοχή του στο Champions League με την UEFA να… αδειάζει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό και τις τακτικές του τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο κατά των «ερυθρόλευκων».

uefa_w

Την Παρασκευή εκδικάστηκε στο CAS, η προσφυγή του Παναθηναϊκού στην απόφαση της UEFA σχετικά με την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο προσεχές Champions League και πλέον την Δευτέρα αναμένεται η οριστική απόφαση.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν υπάρχει καμία ανησυχία σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης καθώς δεν υπάρχει το παραμικρό στοχείο που να εμπλέκει την ομάδα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε παράνομες υποθέσεις και έτσι δεν τείθεται θέμα μη συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την στάση της UEFA να αποτελεί κόλαφο για τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κράτησαν ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι στον Παναθηναϊκό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι δυνατόν να στηρίζονται για τέτοια θέματα σε απλές ερμηνείες φάσεων από τρίτους και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του Ολυμπιακού.