Τι είπε ο Μίτσελ στους παίκτες του μετά το θρίαμβο

Ο Μίτσελ αγκάλιασε όλους τους συνεργάτες του μετά το τέλος του ματς με Ατλέτικο, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με ένα κοριτσάκι και συνεχάρη θερμά τους παίκτες του. Τι είπε στα αποδυτήρια.

1145986_0Ο Ισπανός προπονητής ήταν εκστασιασμένος μετά το 3-2 με την Ατλέτικο. Όσοι τον έβλεπαν και τον ζούσαν από κοντά στον Ολυμπιακό πρώτη φορά τον είδαν να πανηγυρίζει έτσι έξαλλα και στο γήπεδο αλλά και μετά στα αποδυτήρια. Μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης ο Μίτσελ αγκάλιασε όλους τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ. Ήταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ.


Αγκάλιασε και όλα τα άλλα μέλη του ερυθρόλευκου τιμ. Άκουγε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και τότε πέρασε από το μυαλό του όλη η διαδρομή που έχει κάνει στον Ολυμπιακό από την μέρα που ήρθε μέχρι σήμερα. Ακολούθως φωτογραφήθηκε αγκαλιά με ένα μικρό κοριτσάκι και ενώ στα αποδυτήρια έδινε παντού συγχαρητήρια. Απευθυνόμενος στους παίκτες στα αποδυτήρια τους μετέφερε πως «σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Κάνατε πολλή και μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα.

Εσείς το πήρατε το παιχνίδι. Είναι μία δική σας νίκη! Να θυμάστε πως στο γήπεδο πάντα οι πρωταγωνιστές είστε εσείς. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει όμως να μείνουμε εδώ. Συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα». Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στις συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του, τους έλεγε πως δεν γίνεται όταν έχουν κάνει τόσο μεγάλη και καλή δουλειά οι παίκτες να… χρεώνεται ο προπονητής τη νίκη.

Και αυτό πάνω στην λογική πως εάν οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν εφαρμόσει όσα τους ζητούσε και όσα περίμενε από αυτούς ή δεν μπορούσαν να το κάνουν δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά και δεν θα είχε έρθει μία τόσο μεγάλη νίκη. Πιθανότατα βέβαια ο Μίτσελ θα πει περισσότερα στους παίκτες του από σήμερα και μετά οπότε και αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις ενόψει Βέροιας, καθώς την Τετάρτη υπήρχε ρεπό.