“Θρίλερ” για τη μετάδοση του Παρτίζαν – Ολυμπιακός

“Θρίλερ” για τη μετάδοση του Παρτίζαν – Ολυμπιακός

Μία ημέρα πριν απ’ τον σπουδαίο αγώνα μεταξύ της Παρτίζαν και του Ολυμπιακού (25/7, 21:45) τα πάντα είναι “ανοιχτά” όσον αφορά στην τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης. Πόσα προσφέρουν τα συνδρομητικά κανάλια και τι ζητούν οι Σέρβοι.

Το βράδυ της Τρίτης (25/07, 21:45) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια, σε τηλεοπτικό επίπεδο, εξελίσσεται ένα… “θρίλερ” καθώς, προς το παρόν, κανένα κανάλι δεν έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της αναμέτρησης. Το συνδρομητικό κανάλι Nova έχει κινηθεί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παιχνιδιού, προσφέροντας 50.000 ευρώ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει συμφωνία, αφού οι Σέρβοι ζητούν περίπου 100.000 ευρώ. Η πλευρά των Σέρβων έχει προσεγγίσει την Cosmote TV, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του συνδρομητικού καναλιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούλιο κανένα κανάλι δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει τόσα χρήματα για την κάλυψη ενός τέτοιου αγώνα, παρά το μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα διαφημιστικά έσοδα δεν κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα. Το βράδυ της Κυριακής (23/07) -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- οι Σέρβοι έπεσαν στα 80.000 ευρώ, όμως η διαφορά παραμένει μεγάλη.

Η τηλεοπτική μετάδοση του ματς “κρέμεται” σε μια κλωστή και απόδειξη είναι πως κανένα απ’ τα δύο κανάλια δεν έχει κλείσει ακόμη δημοσιογραφική αποστολή για το Βελιγράδι.