Στις καλύτερες του Τσάμπιονς Λιγκ

Εκπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποίησε πέρσι ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός πορτιέρο ήταν ο φύλακας-άγγελος της εστίας του Θρύλου. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπήκε ουκ ολίγες φορές στην κορυφαία 11άδα.

robertoΟ Ρομπέρτο αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και με αφορμή το γεγονός πως την Τρίτη θα την αντιμετωπίσει στον ΝΑΟ, οι ισπανοί ξεκίνησαν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα σε άρθρο στην ιστοσελίδα της “Αs” γίνεται, μεταξύ άλλων, αναφορά στις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρομπέρτο, αλλά και στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα είναι πιο έτοιμος σε σχέση με την πρώτη φορά που αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι τόσο δύσκολα, ενώ θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Όσο για τον Ρομπέρτο είναι ένας διακριτικός άνθρωπος. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, κάνει καταπληκτικές επεμβάσεις, που ήταν ανάμεσα στις καλύτερες του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ. Περίεργο που η Ατλέτικο είχε ανάγκη από τερματοφύλακα και τον πούλησε. Η δουλειά του παραλίγο να τον οδηγήσει στην Εθνική“.