Ολυμπιακός – Παρτίζαν 2-2! Οι δηλώσεις του κ. Χάσι!

Ολυμπιακός – Παρτίζαν 2-2! Οι δηλώσεις του κ. Χάσι!

Ολυμπιακός – Παρτίζαν 2-2: Διαβάστε τι είπε ο προπονητής της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτιζάν.

Ολυμπιακός – Παρτίζαν 2-2

«Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι πήραμε την πρόκριση. Μη ξεχνάτε ότι πέρσι τέτοια μέρα η ομάδα είχε αποκλειστεί από την Μπερ Σεβά και υπήρχε μία κρίση στον Σύλλογο. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι η ομάδα μας δεν παίζει αρκετά παιχνίδια. Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή δεν είχε την ίδια συμπεριφορά με το πρώτο παιχνίδι. Εκεί η ομάδα κέρδισε με 3-1 και όλοι περίμεναν ότι θα γινόταν το ίδιο. Έγινε πραγματικότητα όμως αυτό που είχα τονίσει στους παίκτες μου. Δεν θα γινόταν το ίδιο.

Η Παρτιζάν είχε την πίεση στο πρώτο παιχνίδι και τώρα την είχαμε εμείς που όλοι περίμεναν να κάνουμε ένα ίδιο παιχνίδι. Αυτή ήταν η παγίδα, όλοι περίμεναν να συμβεί το ίδιο. Όλοι περίμεναν ένα ίδιο παιχνίδι, δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε. Οι παίκτες μας δεν είναι όλοι έτοιμοι. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ γιατί έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να ετοιμαστούμε.

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε διαφορετική συμπεριφορά. Ίσως να παίζει ρόλο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου γιατί έπρεπε να ρισκάρουμε με τις μακρινές μπαλιές και ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε στις χαμηλές. Ίσως αυτό να είναι μία δικαιολογία για εμάς, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε και να δουλέψουμε».

> Ολυμπιακός – Παρτίζαν 2-2! Και τώρα πάμε φουλ για τους ομίλους!

Για την έλλειψη αγώνων: 

«Είναι μία ανθρώπινη αντίδραση. Παρόλο που εμείς κάναμε πολλά πράγματα σωστά. Η κατάσταση των παικτών όλη την εβδομάδα ήταν πολύ καλή. Όλοι στο μυαλό μας είχαμε ότι το πράγμα είχε τελειώσει. Μπορεί να μιλάω προς τους παίκτες και να τους λέω ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι οι παίκτες σκέφτονται ανθρώπινα. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο παιχνίδι. Αν ο Βούκοβιτς είχε βάλει το τρίτο γκολ και αν δεν είχε βγει γιατί βγήκε λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στα πόδια του. Όμως όλα αυτά είναι κάποια σενάρια που δεν θέλουμε να σκεφτούμε. Εμείς θέλουμε να σκεφτούμε το παιχνίδι για την επόμενη φάση».

Για το αν η ομάδα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στην άμυνα: «Τι προβλήματα εντοπίζετε;»

Για τις φάσεις που δέχτηκε: 

«Απ’ ότι θυμάμαι δεχτήκαμε μία φάση στο Βελιγράδι και δεχτήκαμε γκολ και σήμερα δεχτήκαμε μία φάση και ο Καπίνο απέκρουσε πολύ ωραία. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποιο θέμα στην άμυνα. Επίσης στο πρώτο παιχνίδι ο Ρομαό έπαιξε στην άμυνα και σήμερα παίξαμε με άλλον παίκτη. Οπότε πιστεύω ότι δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα στην άμυνα».

Για το αν η ομάδα είναι κοντά σε αυτό που θέλει να παρουσιάσει: 

«Όχι, δεν είμαστε ούτε καν κοντά. Είμαστε ασταθείς. Δεν έχουμε σταθερή πορεία. Κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και μετά όχι. Έχουμε πολλούς παίκτες που δεν είναι έτοιμοι και θέλουμε να τους κάνουμε καλύτερους όπως ο Εμενίκε. Δεν έχουμε πολλά παιχνίδια και μας λείπουν οι αυτοματισμοί. Όταν σας λέμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα είναι κάτι που το πιστεύουμε. Περιμέναμε όλοι να είμαστε καλύτεροι σήμερα γιατί παίζαμε στην έδρα μας.

Η αλήθεια είναι ότι μας λείπει η σταθερότητα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εκτός έδρας και περιμέναμε ότι θα κάνουμε το ίδιο. Έχουμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε, έχουμε κλείσει ένα φιλικό και ψάχνουμε γι’ ακόμα ένα και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Για την κλήρωση: 

«Προτιμάω την πιο εύκολη ομάδα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό. Στην πρώτη κλήρωση μας έτυχε δύσκολος αντίπαλος γιατί η Παρτιζάν είναι δύσκολος αντίπαλος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ομάδες που μπορούν να μας αφήσουν να πάμε πιο μακριά και αυτό που θέλουμε είναι έναν εύκολο αντίπαλο».