Ντομίνγκεζ: «Είναι μία έδρα που προκαλεί σεβασμό και δεν είναι για κανέναν εύκολο να παίξει στο Καραϊσκάκη»

Ο Ντομίνγκες μίλησε για το ματς ενόψει Γιουβέντους, τόνισε πως εύχεται να σκοράρει, αλλά επεσήμανε πως το σημαντικό είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός. “Να επαναλάβουμε τα καλά που κάναμε κόντρα στην Ατλέτικο”, σχολίασε μεταξύ άλλων.

ntomingkes-arxeiou

Το πρώτο του σχόλιο για το ματς:

“Καλησπέρα. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε. Θα προσπαθήσουμε επαναλάβουμε όσα κάναμε κόντρα στην Ατλέτικο αλλά και τα καλά στοιχεία που δείξαμε σε κομμάτια του παιχνιδιού με την Μάλμε. Αν τα “παντρέψουμε” σωστά θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Γιουβέντους”.

 

Για το αν έχουν επιπλέον κίνητρο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού:

“Για εμάς πάντα είναι κίνητρο να παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Αν και το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να υπερασπιζόμαστε τα χρώματα του Ολυμπιακού. Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να πάρουμε το παιχνίδι με την Γιούβε, διότι θα μας φέρει σε καλή θέση στο μέλλον”.

 

Για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας:

“Πιστεύω πως το Καραϊσκάκης είναι μια έδρα που προκαλεί σεβασμό. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να παίξει εδώ. Θα χρειαστούμε την στήριξη του κόσμου αύριο και είμαι βέβαιος πως θα την έχουμε. Στο παρελθόν βρέθηκα κοντά στην Γιουβέντους. Τώρα σκέφτομαι το παρόν και το μυαλό μου είναι 100% στο πως θα υπηρετήσω τα χρώματα του Ολυμπιακού”.

 

Για το αν έχει επικοινωνία με τον συμπατριώτη του Τέβες:

“Δεν έχω μιλήσει με τον Τέβες. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε στην Γιουβέντους. Ξέρουμε την δυσκολία του αγώνα αλλά έχουμε πάντα εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνατότητες”.