Μουρίνιο : «Θέλω να περάσει ο Ολυμπιακός»

Μουρίνιο : «Θέλω να περάσει ο Ολυμπιακός»

Τους λόγους που θα ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Champions League και όχι την Άρσεναλ, εξήγησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

jose_mourinho

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, σημείωσε πως θέλει να δει τον Θρύλο να προχωράει, καθώς είναι φίλος με τον Μάρκο Σίλβα.

«Πάντα πρώτα θέλω να βλέπω τις αγγλικές ομάδες να προκρίνονται. Η Άρσεναλ είναι σε έναν όμιλο όπου ένας παιδικός μου φίλος είναι τεχνικός του Ολυμπιακού και θα ήταν φανταστικό για την καριέρα του να συνεχίσει. Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω πως ο παιδικός μου φίλος και ο Ολυμπιακός θέλω να προχωρήσουν, καθώς γνωρίζαμε όλοι μας πως η Μπάγερν θα προκρινόταν», ανέφερε ο Μουρίνιο και συνέχισε.

«Η πραγματικότητα είναι πως η Άρσεναλ έχει ακόμα ελπίδες να τα καταφέρει. Κάλλιστα μπορεί να πάει στην Αθήνα και να κερδίσει. Ακόμα και σε μια κακή φάση ομίλων, καθώς έχασε από τον Ολυμπιακό στην Αγγλία και από την Ντιναμό, χάνοντας στην ουσία έξι πόντους και αυτό είναι κακό, μπορεί να περάσει. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα, αλλά δικό τους. Η πραγματικότητα είναι, όμως, πως πρώτον μπορεί να προκριθεί και δεύτερον μπορεί να προχωρήσει στο Europa League και να το κατακτήσει, αφού θα είναι φαβορί».

Καταλήγοντας ο Πορτογάλος ανέφερε. «Άρα πιστεύω πως μπορεί να πετύχει στο Champions League, περνώντας στον επόμενο γύρο, αλλά και να πετύχει στο Europa League γιατί γίνεται το φαβορί. Άρα έχει να παίξει για πολλά».

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/115204-laquo-thelw-na-perasei-o-olympiakos-raquo