Μαρινάκης: ”Είμαστε όλοι υπερήφανοι”

Υπερήφανος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Τορίνο απέναντί στη Γιουβέντους δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα.

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÍÔÏÑÔÌÏÕÍÔ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2011-2012) OLYMPIAKOS - DORTMUND (CHAMPIONS LEAGUE 2011-2012)

«Είμαστε όλοι υπερήφανοι. Ο Ολυμπιακός ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Εμείς συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε επίπεδο και ονειρευόμαστε. Δεν καταπιανόμαστε με μικρότητες και δουλεύουμε. Είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν και στην Ελλάδα και να πράττουν αντίστοιχα», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Βλέπετε σήμερα πως χάσαμε. Δυστυχώς μας ισοφάρισαν και μετά χάσαμε το παιχνίδι. Είδατε όμως πως παίξαμε στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, τις ευκαιρίες που χάσαμε και το πάθος που είχαν οι παίκτες», τόνισε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στις συζητήσεις που είχε με τους υπεύθυνους της Γιουβέντους.

«Είχαμε εποικοδομητικές συζητήσεις. Στη Γιουβέντουςε ηγείται ο Ανιέλι ένας άνθρωπος νέος, με νέες ιδέες και ο οποίος ασχολείται πολλές ώρες με την ομάδα. Το να ανταλλάσσεις απόψεις μες έναν τέτοιο άνθρωπο μόνο καλό κάνει», σχολίασε και κατέληξε…

«Αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει αποτελέσματα αγωνιζόμενος με το ίδιο πάθος και δύναμη. Ο Ολυμπιακός προχωράει», κατέληξε.