Κερδίστε προσκλήσεις για το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κερδίστε προσκλήσεις για το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απαντήστε σωστά, δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση και δείτε και εσείς από κοντά τον αγώνα Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μεγάλη στιγμή για τον αγώνα με την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ πλησιάζει και τοolympiacos.org σας δίνει την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε από κοντά!

Μαζί με την παρέα σας, καθώς ο κάθε νικητής παίρνει από μία διπλή πρόσκληση, μπορείτε να δείτε τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Champions League!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να διεκδικήσετε μία θέση στον αγώνα που θα γίνει την Τρίτη 25/02/2014 στις 21:45.

Τι κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση!

1. Κάνετε Like τη επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο facebook (πατήστε ΕΔΩ).

2. Πατήστε πάνω στο tab ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (δείτε την εικόνα που ακολουθεί) και ακολουθείστε τα βήματα (απαντήστε σωστά στην ερώτηση του quiz, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και προσκαλέστε τους φίλους σας για να κερδίσετε περισσότερες συμμετοχές).

Είναι σημαντικό για να κερδίσετε παραπάνω συμμετοχές οι φίλοι σας να αποδεχθούν την πρόσκληση που τους έχετε κάνει και να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό!

Όσοι περισσότεροι παίρνουν μέρος τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πιθανότητα να κερδίσετε!

diagwnismostab

* Οι 20 τυχεροί, που κερδίζουν από 2 προσκλήσεις ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Καλή τύχη σε όλους!