Ερυθρόλευκη απόβαση και στη Μαδρίτη

Ερυθρόλευκη απόβαση και στη Μαδρίτη

Βροντερό «παρών» και στη Μαδρίτη για τον σημαντικό αγώνα με την Ατλέτικο ετοιμάζει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια έδωσε η ΠΑΕ.

151434

Τουλάχιστον 2.000 φίλους του αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στο πλευρό του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» στις 26 Νοεμβρίου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων που έχει εξασφαλίσει για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων των «ερυθρολεύκων», που ετοιμάζουν μία ακόμη απόβαση.

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την 5η Αγωνιστική του UEFA Champions League και την αναμέτρηση της ομάδας μας με την ATLETICO, η οποία θα διεξαχθεί στο “ESTADIO VICENTE CALDERON” την Τετάρτη 26/11/2014 και ώρα 20:45 (Τοπική Ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” (είσοδος VIP), από την Τετάρτη 12/11 και καθημερινά από τις 10:00 έως 17:00.

Για την αγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη των Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 25€, 30€».