Διαιτητής… οιωνός πρόκρισης στο Ριέκα-Ολυμπιακός

Διαιτητής… οιωνός πρόκρισης στο Ριέκα-Ολυμπιακός

Ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακέλι ορίστηκε από την UEFA στη ρεβάνς με τη Ριέκα. Έχει συνδυάσει την παρουσία του με δύο ευρωπαϊκές ισοπαλίες του Ολυμπιακού, που στην παρούσα δίνουν πρόκριση!

Διαιτητής

Στον Ντάνι Μακέλι ανέθεσε η UEFA το δύσκολο έργο να διευθύνει τη ρεβάνς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ριέκα. Αγώνα για τα play offs του Champions League , που θα διεξαχθεί την Τρίτη στην Κροατία.

Ο 34χρονος Ολλανδός ρέφερι έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στο δρόμο των «ερυθρόλευκων». Φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες εντός έδρας. Άρα σκορ πρόκρισης…

Συγκεκριμένα, στις 26 Φεβρουαρίου του 2015 διαιτήτευσε το 2-2 του Ολυμπιακού με τη Ντνίπρο στους «32» του Europa League, σκορ που σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου ματς σήμανε τον αποκλεισμό των Πειραιωτών. Στις 9 Μαρτίου του 2017 διηύθυνε το Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1 για τους «16» της ίδιας διοργάνωσης. Αν φέρει και τρίτη ισοπαλία, ο Ολυμπιακός (με το 2-1 του Φαλήρου) θα μπει στους ομίλους.

> Έφριξε ο Χάσι!

Επίσης ο Μακέλι είχε «σφυρίξει» και το Αστέρας-Παρτιζάν 2-0 στην Τρίπολη στις 2 Οκτωβρίου του 2014 για τους ομίλους του Europa League.