Αλλαγή… χρυσάφι για το Θρύλο!

Αλλαγή… χρυσάφι για το Θρύλο!

Όπως έχει γράψει εδώ και αρκετές εβδομάδες ο «ΓΑΥΡΟΣ», στην UEFA εξετάζουν διάφορα σενάρια σύμφωνα με τα οποία θέλουν να κάνουν πιο ελκυστικό το προϊόν τους.

OLUMPIAKOS-champions-league

Μάλιστα, όπως γράφει ξανά ο «ΓΑΥΡΟΣ», που έχει το ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες την ευρωπαϊκή ομοσπονδία σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια μεγάλη αλλαγή, που δεν αποκλείεται να αποδειχτεί χρυσάφι για τον Ολυμπιακό.

Ως γνωστόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο πρωταθλητής Ελλάδας θα δίνει προκριματικά για το Champions League. Αυτό σημαίνει πως έχουν χαθεί κάποια προνόμια, τα οποία είχε η χώρα μας ευρισκόμενη στη 12η θέση της κατάταξης.

Η σκέψη ή καλύτερα μια από τις σκέψεις που έχουν πέσει στο τραπέζι σχετικά με αυτό, είναι η αλλαγή των κριτηρίων συμμετοχής με βάση τη βαθμολογία των ομάδων στην Ευρώπη και όχι των χωρών.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, αυτό ευνοεί αφάνταστα την ομάδα του Θρύλου, η οποία έχει σηκώσει όλο το βάρος της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Διαβάστε όλο το θέμα αναλυτικά στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, μαζί με πολλές άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τις σκέψεις της UEFA και τις αλλαγές που ενδέχεται να προωθηθούν.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/126203-allagh-xrysafi