Αφελάι: «Δεν αξίζαμε την ήττα…»

Αφελάι: «Δεν αξίζαμε την ήττα…»

Πικραμένος απ’ το αποτέλεσμα στο Τορίνο ο Ιμπραΐμ Αφελάι που έδωσε σύνθημα για τον επόμενο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

003634

Δεν άξιζε την ήττα στην Ιταλία απ’ τη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός εστίασε στη συνολική προσπάθεια που έκαναν οι Πειραιώτες, έδωσε σύνθημα για το επόμενο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης και υποκλίθηκε στον κόσμο.

«Είμαστε απογοητευμένοι απ’ το αποτέλεσμα, ωστόσο νομίζω πως παίξαμε καλά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Αγωνιστήκαμε ο ένας για τον άλλο, σαν ομάδα, σαν σύνολο και σίγουρα είναι θετικό στοιχείο αυτό», είπε αρχικά για την ήττα απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ολλανδός και πρόσθεσε για το επόμενο με την Ατλέτικο:

«Θα είναι κρίσιμο το επόμενο ματς με την Ατλέτικο, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, σίγουρα θα πάμε για τη νίκη για να κρατάμε την πρόκριση στα χέρια μας».

Ερωτηθείς για τον κόσμο που βρέθηκε και στο Τορίνο: «Όπως έχω πει πολλές φορές, η στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού είναι πάντα συγκλονιστική, Αξίζουν το σεβασμό μας, είναι πάντα δίπλα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το έδειξαν απόψε και νομίζω θα συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και στο μέλλον».