«Ποια κρισιμότητα; Μόνο η νίκη»

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ-ÐÁÑÉ ÓÅÍ ÆÅÑÌÅÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS-PSG

Ο Μίτσελ είναι σαφής. Δεν σκέφτεται ούτε τι θα γίνει σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος για τα ευρωπαϊκά όνειρα του Ολυμπιακού, ούτε πιθανό κίνδυνο για τη θέση του στον πάγκο. Θέλει νίκη απέναντι στην Άντερλεχτ το βράδυ της Τετάρτης.

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο σκοπός μας. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο ή το πόσο κρίσιμο είναι το ματς για την ομάδα ή για μένα. Και πέρσι είχαμε ξεκινήσει με δύο ήττες αλλά τελικά πήραμε εννιά βαθμούς. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε και φέτος εννιά βαθμούς δίχως να κάνουμε δύο ήττες στο ξεκίνημα», τόνισε.

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του και τα πλάνα του, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Μας βοηθάει πως είχαμε αντιμετωπίσει πρόσφατα την Άντερλεχτ. Πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ένα σημείο αναφοράς το φιλικό του Αυγούστου. Όσο για μένα και την ομάδα έχουμε αποφασίσει το πως θα παίξουμε».

Η καλή εμφάνιση, έστω και για ένα ημίχρονο, απέναντι στην Παρί, αποτελεί λόγο αισιοδοξίας για τον Ολυμπιακό. «Είναι σημείο αναφοράς το παιχνίδι με την Παρί. Δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε όταν είμαστε συγκεντρωμένοι. Το αρνητικό είναι πως κάναμε λάθη και πληρώσαμε αυτές τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Στο πρώτο μέρος κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Παρί ήταν το φαβορί, αλλά κάναμε λάθη σε λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά υπέρ του αντίπαλου μας. Έτσι χάσαμε τον αγώνα».

Πηγή:sport-fm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0