Θα περάσει δύσκολα στο Καραϊσκάκη η Παρί

ÌÁÊÏÕÍ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÑÓÅÉÃ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2011-2012) MAKOUN OLYMPIAKOS - MARSEILLE (CHAMPIONS LEAGUE 2011-2012)

Στην δύναμη που έχει ο Ολυμπιακός μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο Ζαν Μακούν μιλώντας στην Real News για τον όμιλο των «ερυθρόλευκων» στο Champions League.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είπε ότι μέσα στην έδρα της η ομάδα του Πειραιά μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε ενώ τόνισε πως αν υπάρχει συγκέντρωση και προσοχή στα ματς που θα γίνουν στο γήπεδο της, μπορεί να έρθει και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μακούν, που αγωνίστηκε την σεζόν 2011-12 στον Ολυμπιακό, μίλησε επίσης με πολύ θετικά λόγια για τον νέο παίκτη της ομάδας, Γκαετάν Μπονγκ, ενώ τόνισε πως η σκέψη του τα βράδια των αγώνων του Champions League θα είναι στο Φάληρο.

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού είπε:«Κάθε κλήρωση στην Ευρώπη είναι δύσκολη. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι ομάδες με ιστορία και ποιότητα. Η Παρί, ειδικότερα, την οποία και γνωρίζω καλύτερα, είναι μια ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Έχει τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Τιάγκο Σίλβα και τον Λαβέτσι, ενώ προστέθηκε και ο Καβάνι»

Για την Παρί ανέφερε: «Μιλάμε για απίστευτους παίκτες. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι ομαδικό σπορ. Ειδικά, στο ”Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Θα έχει δύσκολο βράδυ εκεί η Παρί, όπως και όλες οι άλλες ομάδες του ομίλου. Αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στα ματς στο γήπεδό του, μπορεί τα πάντα και φυσικά την πρόκριση. Θα είμαι σίγουρα στο πλευρό του με τη σκέψη μου»

Για τον Γκαετάν Μπονγκ δήλωσε: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι πολύ αθλητικός και παράλληλα έχει καλή πάσα. Είναι εξαιρετικός αμυντικά και μπορεί να τρέξει την πλευρά και να πασάρει στην περιοχή προς τον επιθετικό»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0