«Ακόμη καλύτερος ο Ολυμπιακός»

185802

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα αποδώσει ακόμη καλύτερο θέαμα όταν προσαρμοστεί και ο Σαβιόλα δήλωσε ο Πέτρος Καραβιώτης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Πέτρου Καραβίτη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για: 

-τον Ολυμπιακό που έχουμε δει μέχρι τώρα: 
«Μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με το θέαμα μέχρι τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το κάνει και αυτό και θα το κάνει. Ως ένα σημείο είναι πρόβλημα και το ροτέισον που γίνεται… Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες και ο προπονητής του πρέπει να τους αλλάζει. Συνέχεια παίζει με άλλους παίκτες στην 11άδα. Ξεκουράζει αλλά και έχει και τραυματίες που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αν είχε ένα μόνιμο σχήμα τότε θα είχε αποδώσει ακόμη καλύτερο θέαμα».

-ποιον παίκτη έχει ξεχωρίσει από τον φετινό Ολυμπιακό εκτός του Μήτρογλου: 
«Ο Σάμαρης έχει πάει πολύ καλά. Κατάφερε με το σπαθί του και τη μαγκιά του να είναι βασικός και να παίξει και στην Εθνική».

-πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός σήμερα:
«Είναι θέμα προπονητή και κάτι που θα φανεί από την 11άδα. Αν κρίνει ο προπονητής ότι μπορεί να ξεκινήσει ο Τσόρι τότε θα είναι ένα εξαιρετικά επιθετικό σχήμα. Αυτά όμως είναι καθαρά θέμα προπονητή. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό υλικό. Σκοράρει πολλές φορές και ίσως έφτασε και η ώρα να σπάσει και το δικό μας. Έχει και έναν παικταρά τον Μήτρογλου. Άλλον έναν τον Σαβιόλα ο οποίος δεν έχει αποδώσει ακόμη μέχρι εκεί που μπορεί. Όταν ανέβει και αυτός θα είναι ένας ακόμη καλύτερος Ολυμπιακός».

-το πώς περιμένει να παίξει η Μπενφίκα: 
«Είναι το τελευταίο χαρτί για την Μπενφίκα. Η ομάδα θα θέλει να μην χάσει».

Πηγή:sport-fm.gr