Μπάλαζ Μέγιερι: “Κορυφή μέχρι το τέλος”

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες του φετινού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εξέφρασε ο Μπάλαζ Μέγιερι.Ο Ούγγρος πορτιέρο του Θρύλου, ο οποίος μίλησε στη NOVA, αναφέρθηκε τόσο στην πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα, όσο και για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

oe6svy9tuj9yo27liyi9

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μέγιερι στη NOVA

Για το τι εικόνα έχει για τον Παναιτωλικό:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός έχει δείξει έως τώρα πως είναι μια δυνατή ομάδα, έχει καλή θέση στο πρωτάθλημα, αλλά φυσικά εμείς θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν η επιστροφή στην κορυφή, γεμίζει με αισιοδοξία πως η ομάδα θα μείνει εκεί έως το τέλος:

«Για τον Ολυμπιακό είναι πάντα ωραίο συναίσθημα όταν βρίσκεται στην κορυφή και αυτή η αυτοπεποίθηση θα πρέπει να υπάρχει έως το τέλος. Άρα, αυτή τη στιγμή θα πρέπει να δείξουμε γιατί βρισκόμαστε εκεί, να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο και να μείνουμε εκεί έως το τέλος».

Για τις εντυπώσεις του για τον νέο προπονητή:

«Πάντα υπάρχει νέος αέρας στην ομάδα το να έχεις έναν νέο προπονητή. Είναι μόλις μία εβδομάδα, πιστεύω ότι λειτουργούμε καλά, καταλαβαίνουμε αυτά που μας ζητάει και ελπίζω βδομάδα παρά βδομάδα να πηγαίνουμε καλύτερα».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Τώρα είμαστε στην κορυφή ξανά και θέλουμε να μείνουμε εκεί. Φυσικά χρειαζόμαστε τη στήριξή τους και με αυτούς μπορούμε να μείνουμε πρώτοι έως το τέλος».

Για το φιλανθρωπικό έργο του Ολυμπιακού:

«Νομίζω ότι είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα και για εμάς, όχι μόνο για τα παιδιά. Είναι κάτι ιδιαίτερο όταν τα βλέπεις να χαμογελούν όταν σε βλέπουν και ελπίζω να τα στηρίξουμε κι άλλο, να βοηθήσουμε στην ανάρρωσή τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα και να γίνουν γρήγορα καλά».