Αποθέωση με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας

Τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού έδωσαν ραντεβού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας και γνώρισαν την αποθέωση!

1132015Αμπιντάλ, Αφελάι, Μπενίτες, Κασάμι, Ντοσεβί, Μαζουακού, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Φορτούνης πάτησαν χορτάρι και αποθεώθηκαν από τον κόσμο του Ολυμπιακού που έδωσε δυναμικό παρών. Τα νέα αποκτήματα των Πειραιωτών αισθάνθηκαν το ζεστό χειροκρότημα 3000 και περισσότερων οπαδών, τονωτική ένεση  για τη δύσκολη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

 

Ο Αμπιντάλ έμεινε άναυδος από την αποθέωση, ο Αφελάι άκουσε το όνομά του να γίνεται ήδη σύνθημα στα χείλη των «ερυθρόλευκων» οπαδών, ενώ και οι νεαροί Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Αυλωνίτης αποθεώθηκαν από τον κόσμο, εφόδιο σημαντικό για το βαρύ φορτίο που έχουν να σηκώσουν. Οι παίκτες πέταξαν μπάλες στην κερκίδα και γενικώς είχαν πολύ καλή επικοινωνία με τον κόσμο.

Οι «παλιοί» ανταπέδωσαν το χειροκρότημα, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Ανδρέας Σάμαρης, αφού ταξιδεύει στην Πορτογαλία για να υπογράψει στη Μπενφίκα! Λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης, ο Μίτσελ άκουσε την κερκίδα να του φωνάζει «Μίτσελ αλάνι για πάντα στο Λιμάνι»! Με τη σειρά του, χαιρέτησε τους πάντες!

Ο Σιόβας ξεκίνησε ζέσταμα και ασκήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά στη συνέχεια έκανε ατομικό.