Η αποστολή για τον Ατρόμητο

1017425

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου. Το βάρος έπεσε στην τακτική. Οι παίκτες δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα, ενώ έκαναν και στημένες φάσεις, δουλεύοντας επιθετική και αμυντική λειτουργία. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες δούλεψαν ως σύνολο, χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμά του, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Καρλ Μετζανί. Ένα χτύπημα στη μύτη, πάνω σε φάση στην προπόνηση, δέχθηκε ο Σιόβας (υπέστη ρωγμώδες κάταγμα ρινικού οστού, αλλά ο τραυματισμός αντιμετωπίστηκε), ο οποίος είναι καλά και συμμετέχει στην αποστολή.

Πηγή:olympiacos.org