Ο «Σούμι» είναι εδώ!

Ο «Σούμι» είναι εδώ!

Ο Μίχαελ Σουμάχερ βγήκε από το κώμα που βρισκόταν εδώ και πέντε μήνες, ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα από το περιβάλλον του και μεταφέρθηκε σε κλινική αποκατάστασης!

124856

Είναι μαχητής και δεν θα τα παρατούσε τόσο εύκολα. Ο λόγος για τον Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος μετά από πεντέμισι μήνες σε κώμα, έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για να επανέλθει, έστω κι αν είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αναρρώσει ποτέ πλήρως από το ατύχημα που είχε το Δεκέμβριο κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. 

Όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπός του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, Σαμπίν Κεμ, ο 45χρονος άνδρας βγήκε από το κώμα, ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα από το περιβάλλον και ήδη έχει μεταφερθεί σε κλινική αποκατάστασης αποχωρώντας από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. 

Η Bild αναφέρει πως ο «Σούμι» έχει πλέον ανοίξει τα μάτια του, μπορεί να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, Κορίνα, και τα παιδιά τους, ενώ κρίθηκε πως πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή κι εκτός κινδύνου, συνεπώς δεν χρειάζεται να παραμένει στο νοσοκομείο. 

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: 

«Ο Μίχαελ Σουμάχερ έφυγε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει την μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό, που έκαναν εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους μήνες. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους στον Μίχαελ για καλή ανάρρωση και σίγουρα τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητούμε την κατανόησή σας προκειμένου η αποκατάστασή του να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».