Πoτέ δεν είναι αργά..

Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι σήμερα που έπρεπε να είχε κάνει καιρό. 

Γράφει ο  Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος. 

Τα χρόνια πέρασαν ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ πήρε πρωταθλήματα σήκωσε ευρωπαϊκά επιπλέον έγινε η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη αλλά στο οακα και στο ελληνικό μπάσκετ το κατεστημένο και η εις βάρος διαιτησία παρέμεινε στα ίδια.

Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά οι διοικητικοί ηγέτες του ολυμπιακού αγνοώντας το σύστημα όρθωσαν το ανάστημά τους και απέσυραν την ομάδα από έναν αγώνα παρωδία ο οποίος παρέσυρε την ομάδα στην λαιμητόμο και στα μονοπάτια του συστήματος.

Οπότε ας ελπίσουμε αυτή η κίνηση να είναι η αρχή για μια κάθαρση στο μπάσκετ το οποίο για χρόνια νοσεί και μια γροθιά για τους υπεύθυνους που χειρίζονται για χρόνια το χώρο του αθλήματος και ο νοών νοείτε. Για αυτό το λόγο όλος ο οργανισμός του ολυμπιακού επικρότησε αυτήν την κίνηση γιατί ήταν κάτι που ζητούσε εδώ και χρόνια.

Ο Παναθηναϊκούς τον 0 Final-4 τα τελευταία 8 χρόνια , εδώ και χρόνια  ζει από το κύπελλο Ελλάδος. Φέτος το πράγμα μύριζε από την αρχή καθώς στην κληρώσει τον διαιτητών, είχαμε ορισμό στους ημιτελικούς και όχι   κληρώσει.

Αυτό φάνηκε και με τους ρέφερι που επιλέχτηκαν. Αλλά και την πτώση της απόδοσης του άσσου στο στοίχημα καθώς ο 12ος Παναθηναϊκός είχε 1,25 και ο Ολυμπιακός ο 5ος στην Ευρώπη είχε 4,5 μιλάμε για απίθανα πράγματα.

Υ.γ. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια, γιατί αναμένουμε συνέχεια, πάντως έγινε ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν δεν συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε σήμερα, καλύτερα να μην γινόταν ποτέ. Αν όμως ξεκινήσαμε για να τελειώσουμε με όλα αυτά στο μπάσκετ τόσα χρόνια , έστω κι αν έγινε με διαολεμένη καθυστέρηση δεκαετιών, εμείς θα στηρίξουμε.