Περί ΆντιΒάϊς ο λόγος…

Ο Ολυμπιακός καλείται να αποφασίσει άμεσα για τον αντικαταστάτη του Βλάντιμιρ Βάις, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν για μεγάλη έρευνα αγοράς, αλλά με κάποιες περιπτώσεις να είναι προσβάσιμες, τι θα γίνει, θα ξέρουμε λίαν συντόμως.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

Screenshot_19

Η τελική απόφαση για το πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός θα ληφθεί σήμερα από διοίκηση και προπονητή, όπως επικαλείτε η ΠΑΕ.

Μια σκέψη είναι να ενταχθεί από τώρα στην ομάδα ο Δημήτρης Κολοβός, περίπτωση που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Από το εξωτερικό υπάρχει ο Βέλγος Τζόναθαν Λεζάρ, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη κάποιες επαφές για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Ο Λεζάρ δεν έχει υπογράψει προς το παρόν στην Μαλίν, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει τώρα κίνηση.

Επίσης έχει προταθεί ο διεθνής με την Ελπίδων της Γαλλίας, ο Μαγκαγιέ Γκουεγιέ της Έβερτον.

Ενώ προτείνεται ξανά ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες της Σεβίλης, για τον οποίο στην Ισπανία γράφουν ότι ενδιαφέρεται πολύ ο Μίτσελ,  αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει κι άλλον παίκτη που έχει παίξει στο φετινό Europa League, καθώς ήδη πήρε τον Ιβάν Μαρκάνο.

Στον ελληνικό Τύπο υπάρχουν πολλά ονόματα από τη διεθνή αγορά, όπως του Πέδρο Λεόν, του Μολό του Κακουτά αλλά και άλλων.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» έχει τεθεί υπόψιν του Ολυμπιακού ακόμα και η περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ενώ η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι υπάρχει δυνατή πρόταση προς την ελληνική ομάδα για την πώληση του “Πιστολέρο”. Ο Μίτσελ, πάντως, δεν θέλει να φύγει τώρα κι άλλος παίκτης όπως δήλωσε χτες το βράδυ στην Ξάνθη.

Από την αρχική λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπολογίζονται πλέον τέσσερις παίκτες (Βάις, Σιόβας, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ), με τον Ολυμπιακό να έχει δικαίωμα να δηλώσει τρεις αλλαγές στη νέα λίστα.

Ίδωμεν…

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…