Πάλι στα “μαλακά”…

Ποινή-χάδι στον Παναθηναϊκό, που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Κανονικά με κόσμο το ντέρμπι για το δεύτερο γύρο της Basket League.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2013-2014)  PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (CUP 2013-2014)

Αποκλεισμός της έδρας για μία αγωνιστική και συνολικό πρόστιμο 12.700 ευρώ είναι η τιμωρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Δευτέρα (23/12). Έτσι, ο αθλητικός δικαστής επιβράβευσε τους πράσινους για τις φωτοβολίδες και τη ρίψη αντικειμένων των οπαδών τους προς τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η ποινή, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (27/12), ισχύει για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στις 13 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Έτσι, το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Basket League, θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις 20 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κλπ. (κροτίδων που παράγουν ήχο και φως) εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00€,

β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€ και

γ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων και κροτίδων) πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 23-12-2013“.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr