Ζίνκερναγκελ: «Ήταν εύκολο να υπογράψω στον Ολυμπιακό, να παίξω ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο» (vid)

Ζίνκερναγκελ: «Ήταν εύκολο να υπογράψω στον Ολυμπιακό, να παίξω ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Ζίνκερναγκελ μίλησε για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και την ιστορία του, καθώς τόνισε και τα δυνατά του στοιχεία.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Για εμένα ο Ολυμπιακός ήταν πάντα εκπληκτικός, διάσημος για τα πρωταθλήματα του και για το ότι παίζει στο Champions League και είναι ένας μεγάλος σύλλογος.

Για το πως πείστηκε να υπογράψει στον Ολυμπιακό:

«Πιθανότατα η ιστορία, το Champions League και τα 47 πρωταθλήματα που έχει. Φυσικά επίσης η πόλη, οι φίλαθλοι και ειδικά οι φίλαθλοι, καθώς έχω ακούσει πολλά για τους υπέροχους και «τρελούς» φιλάθλους.

Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήμουν πολύ χαρούμενος και ήταν εύκολο για εμένα».

Για τα δυνατά του στοιχεία:

«Ευελπιστώ ότι θα δείξω στους φιλάθλους ότι μπορώ να παίξω επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου ώστε να σκοράρουν. Θέλω να είμαι δημουργικός, να παίξω ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Μου αρέσει να δημιουργώ και να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Πάντα προσπαθώ να δίνω τη σωστή πάσα, όλα γίνονται για την ομάδα. Αυτό είναι ένα από τα προσόντα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού».