Βρείτε την διαφορά! Στην μία φάση κόκκινη, στην άλλη όχι!

Βρείτε την διαφορά! Στην μία φάση κόκκινη, στην άλλη όχι!

Δείτε την εκπομπή μας

Για την αδιαφορία των παιχτών του Ολυμπιακού στην σημερινή αναμέτρηση, αλλά και σε πολλά παιχνίδια της φετινής περιόδου την έχουμε αναφέρει, αλλά όπως έχουμε τονίσει δεν γίνεται να μην λέμε λέξη για την ”εξυγίανση”.
Σήμερα έγινε μία παρόμοια φάση στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, μόνο που ο Κάργας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και μάλιστα μόλις στο 8′ της αναμέτρησης. Αντίθετα στην αναμέτρηση της Κυριακής ο Σιμάνσκι για το αντιαθλητικό του μαρκάρισμα πάνω στον Βαλμπουενά δεν πήρε ούτε κίτρινη κάρτα και μάλιστα σε μία φάση που έγινε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην μία φάση ο Γερμανός ελίτ διαιτητής Στίλερ έβγαλε με την υπόδειξη VAR την κόκκινη, ενώ στην άλλη φάση ο Ιταλός Μάσα δεν έβγαλε ούτε καν την κίτρινη και το χειρότερο είναι ότι τα παπαγαλάκα τώρα θα συμφωνήσουν με την απόφαση του διαιτητή, ενώ για την φάση του Βαλμπουενά δεν έβγαλαν άχνα. Άξιος ο μισθός τους.

Πηγή https://kokkinodna.blogspot.com/2023/04/blog-post_46.html?fbclid=IwAR2QByvxU8lIw-JQwkGRQlqjUl3OZvf_ahF2-A_GgRM69QaSWdoOHOoLHnY