Βλάχος: «Μια… ανάσα από το πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη (12-3) του Ολυμπιακού, κόντρα στην Βουλιαγμένη, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του. Ο προπονητής του Θρύλου υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Παιχνίδι ξανά, μετά από τρεισήμιση μήνες και το περιμέναμε πως και πως! Δείξαμε, ότι είχαμε πολλή όρεξη και ότι ξαναβρήκαμε ένα καλό ρυθμό. Το παράπονο που μένει είναι, ότι δεν ξέρουμε που θα μπορούσε να φτάσει αυτή η ομάδα και εφέτος και μιλάω για την Ευρώπη. Αυτό είναι το κρίμα, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες που θα διεκδικούσαν κάτι…

Σημασία έχει, ότι είμαστε μια ανάσα από το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα, για το οποίο χρειαζόμαστε ένα βαθμό για να το κατακτήσουμε.

Στα τρία επόμενα παιχνίδια, στα οποία είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με Εθνικό, Πανιώνιο και Γλυφάδα, θα πανηγυρίσουμε ένα ακόμα τίτλο. Ένα τίτλο, που τον αξίζουν και οι αθλητές και η ομάδα αυτή αλλά και ο κόσμος, που όλο το χρόνο ήταν εδώ, ό,τι παιχνίδι και να παίζαμε. Είτε ευρωπαϊκό, είτε για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο κόσμος ήταν εδώ, μας στήριζε και μας απολάμβανε».