Βεζένκοφ: «Να παίξουμε στο 100% μας»

Βεζένκοφ: «Να παίξουμε στο 100% μας»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης με την Παρτιζάν, λέγοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να πιάσει το 100% της επίδοσης αν θέλει να πάρει την νίκη, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι των Σέρβων.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα είναι ένα αρκετά απαιτητικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια έχει φέρει κάποια πολύ σημαντικά αποτελέσματα», τόνισε ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων». «Ξέρουμε πως έχουν έναν κορμό 6-7 παικτών που παίζουν πάρα πολύ σκληρά και σε κάθε αναμέτρηση παλεύουν μέχρι τέλους για τη νίκη. Και στα δύο παιχνίδια που έχασαν ήταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια μπροστά στο σκορ. Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τον ρυθμό του αγώνα, να ματσάρουμε την ένταση, να παίξουμε στο 100% μας και μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, να καταφέρουμε μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε τη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Ερωτηθείς αν… ξεχωρίζει κάποιους παίκτες της σερβικής ομάδας, απάντησε: «Σίγουρα 3-4 παίκτες παίζουν πάρα πολύ. Στο τελευταίο παιχνίδι έπαιξαν πάνω από 36 λεπτά… Ο Πάντερ, ο Λεντέι, ο Λεσόρτ, είναι όλοι σε καταπληκτική κατάσταση. Έχουν, όμως, κι άλλους παίκτες που βοηθάνε πάρα πολύ. Όπως είπα, είναι μια ομάδα 7-8 παικτών, οπότε όλοι ξέρουν τον ρόλο τους, όλοι παίζουν πολύ και πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να μην κάνουμε τα λάθη των προηγούμενων αγώνων, ώστε να κατακτήσουμε αυτή τη νίκη».