Βατσλίκ: «Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερες εγκαταστάσεις από τη Σεβίλλη»

Βατσλίκ: «Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερες εγκαταστάσεις από τη Σεβίλλη»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Τόμας Βατσλίκ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στην παρουσία του στην Ελλάδα, αλλά και στις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων, λέγοντας ότι είναι καλύτερες από της Σεβίλλης
Ο Τόμας Βατσλίκ βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν, όντας σε πολλά παιχνίδια των πρωταθλητών απαραίτητος, με σωτήριες επεμβάσεις.

Ο Τσέχος γκολκίπερ που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σπάρτα Πράγας, Βασιλεία και Σεβίλλη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες δουλειάς στον Ολυμπιακό με συνέντευξή του σε τσεχικό μέσο, ενώ έκανε επίσης αναφορά στη ζωή της οικογένειάς του στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο 32χρονος τερματοφύλακας σχολίασε και τις πρόσφατες χιονοπτώσεις στη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στο πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Isport.blesk.cz»:

«Υπάρχουν αρκετά μικρά γήπεδα σε χωρητικότητα στην Ελλάδα, όμως εμείς έχουμε ένα όμορφο γήπεδο που χωράει 33.000 θεατές. Σε σύγκριση μάλιστα με την Σεβίλλη, είναι πολύ καλύτερες οι εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Έχουμε δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα στη διάθεση της πρώτης ομάδας και αυτό είναι ιδανικό για προπόνηση, σε συνάρτηση με τις καιρικές συνθήκες.

Σε αντίθεση με τη Σεβίλλη ο Ολυμπιακός διαθέτει ξενώνες εντός προπονητικού κέντρου, όπου μπορούμε να κοιμηθούμε, αλλά και αίθουσα ανάλυσης video όπως και πισίνα. Αυτά δεν υπήρχαν στη Σεβίλλη, αλλά από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, σύντομα θα έχουν νέο προπονητικό, παρόμοιο με εκείνο της Ρεάλ».

Για την πρόσφατη χιονόπτωση που κάλυψε στα λευκά στην Ελλάδα: «Δεν έχουν συνηθίσει το χιόνι εδώ, όλοι έχουν καλοκαιρινά λάστιχα στα αυτοκίνητά τους. Δεν έχουν συνηθίσει να καθαρίζουν το χιόνι από τους δρόμους και δεν διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό»

Για το αν αρέσει η Ελλάδα στην οικογένειά του: «Δεν ήταν εύκολο να αφήσουμε την Σεβίλλη. Η γυναίκα μου, η μεγαλύτερη κόρη μου και εγώ ερωτευτήκαμε την Ισπανία και δεν ήταν εύκολο να φύγουμε. Αλλά το έχουμε συνηθίσει. Η ζωή εδώ είναι πάνω κάτω παρόμοια με αυτή στη Σεβίλλη. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου είναι με ηλιοφάνεια και ζέστη»

Για το πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του: «Ζούμε περίπου πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από τη θάλασσα. Υπάρχουν ωραίες παραλίες όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να κάνεις βόλτες με τα παιδιά. Ανυπομονούμε για τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου όπου θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία».

Πηγή Το10.gr