Τζουλιάνι: «Το τελευταίο τρόπαιο είναι πάντα το πιο γλυκό – Το αφιερώνω στα θύματα των Τεμπών»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε πανευτυχής για την κατάκτηση του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν ξέχασε και το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχιτέκτονα της μεγάλης επιτυχίας του Ολυμπιακού, του προπονητή της ομάδας Αλμπέρτο Τζουλιάνι:

«Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος. Στον τελευταίο πόντο σκεφτόμουν το δύσκολο ταξίδι μας μέχρι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για το κλαμπ, τους παίκτες, τους οπαδούς μας, για όλους. Αλλά θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στα θύματα του δυστυχήματος στην Ελλάδα (σ. στα Τέμπη).

Σήμερα θα πανηγυρίσουμε και από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους άλλους σημαντικούς στόχους που έχουμε. Το τελευταίο τρόπαιο που κερδίζεις είναι πάντα το καλύτερο για όλους εμάς που δουλεύουμε στα σπορ. Αλλά είναι πολύ σημαντικό και για τον σύλλογο που κατακτάει ευρωπαϊκό τρόπαιο ύστερα από 18 χρόνια».

https://www.fosonline.gr/volleyball/eyropi/article/237096/tzoyliani-to-teleytaio-tropaio-einai-panta-to-pio-glyko-to-afierono-sta-thymata-ton-tempon?fbclid=IwAR2r9TwlU5OskcB4Zm0cGt0cvZATmJcQx6PiCvi5X3jJXWpmDBUzZBeYnx8