Τζολάκης: «Γιατί όχι και καλύτερη πορεία στην Ευρώπη»

Για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον εαυτό του μίλησε στην κάμερα της Nova ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ενώ στάθηκε και στο τι θεωρεί ότι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του. «Σίγουρα όταν κατακτάς ένα Κύπελλο η σεζόν ξεκινά με ονειρικό, με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας.

Δείτε την αθλητική εκπομπή μας :

Ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν για την ομάδα και τον ίδιο: «Πρώτα απ’ όλα να είναι υγιείς όλοι στην ομάδα. Ο ομαδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και το νταμπλ. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανάλογη πορεία στην Ευρώπη και γιατί όχι και καλύτερη. Εγώ θέλω να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα να δείχνω στον κόουτς ότι μπορεί να υπολογίζει σε μένα και γιατί όχι να πάρω κι πιο πολλές ευκαιρίες φέτος».

Ποιος τον βοήθησε περισσότερο: « Όλοι με βοήθησαν δεν μπορώ να πω. Κι ο προπονητής μου και ο προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Αγριογιάννης αλλά και οι συμπαίκτες μου ήταν συνεχώς δίπλα μου και με υποστήριζαν».

Τι στοιχεία θα ήθελε προσωπικά να βελτιώσει: «Σίγουρα λίγο τις πάσες και τα βολέ, την ακρίβεια μου στις μεταβιβάσεις γενικά. Είναι πολλά που θέλω να βελτιώσω. Συμπλήρωσα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και πάμε για τον 3ο και σίγουρα στην προηγουμένη ομάδα μου δεν υπήρχε η ανάλογη δουλειά. Χρειάζομαι αρκετή βελτίωση».

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό: «Ο κόσμος να μην φοβάται και να μην ανησυχεί. Μια απλή ίωση είναι και πολλές φορές και χωρίς συμπτώματα όπως έγινε μ’ εμένα. Απλά να είμαστε προσεκτικοί, και να μειώσουμε τις επαφές με τους γύρω μας».

Για τον Βασίλη Τοροσίδη: «Έχει βοηθήσει πολύ σε όλους τους τομείς. Μέσα κι έξω από το γήπεδο, κάτι που μπορώ να καταθέσω. Η δουλειά του πλέον σε άλλο πόστο θα είναι εξίσου σημαντική για τους παίκτες και την ομάδα».