Τρομερός Παπανικολάου! Άφησε εκτός σημαντικής λίστας τον Παπαλουκά!!!!

Δείτε την εκπομπή μας

Τρομερός Παπανικολάου! Άφησε εκτός σημαντικής λίστας τον Παπαλουκά

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία στον αγώνα κόντρα στο Μαρούσι, μιας και κατάφερε να μπει σε σημαντική λίστα, αφήνοντας μάλιστα εκτός τον Θοδωρή Παπαλουκά.

ΕΣΑΚΕ: Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως τελικά πήρε τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι, με τον Κώστα Παπανικολάου να είναι καταλυτικός, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος κατάφερε να γράψει… ιστορία.

«Αυτά που κατάφερε ο Κώστας Παπανικολάου μέσα από το χθεσινό παιχνίδι που ήταν το 294ο του με τα ερυθρόλευκα, έχουν ιστορική χροιά συνολικά για τον Ολυμπιακό αφού…
Με τις τρεις ασίστ που μοίρασε, μπήκε στην πεντάδα των πασέρ των «ερυθρόλευκων» στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τις 506 και για να μπει σε αυτήν τη σημαντική λίστα, άφησε εκτός τον Θοδωρή Παπαλουκά που μέτρησε 504 ασίστ Πρωταθλήματος με τα «ερυθρόλευκα».

Κάνοντας μία από τις δύο τάπες του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι, έγινε μόλις ο 5ος στην ιστορία του στη Stoiximan Basket League (από το 1992-93) που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό. Είναι μάλιστα μία λίστα που είχε, μέχρι χθες, μόνο παίκτες ρακέτας τους Φασούλα, Τάρλατς, Μπουρούση και Μιλουτίνοφ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.