Τριπλή ενίσχυση για τον Ολυμπιακό!

Στην απόκτηση των Νομικού, Φακοπουλίδου, Παπαστεργίου προχωράει ο Ολυμπιακός προσπαθώντας να συμπληρώσει το ρόστερ μετά τα όσα απίστευτα συνέβησαν με την ΕΟΠΕ.

Δείτε την εκπομπή μας

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα που το πρωτάθλημα είχε «νεκρώσει» και με την αβεβαιότητα που υπήρχε σε συνδυασμό με την κωλυσυεργία της ΕΟΠΕ δεν ήταν δυνατόν να μπορέσει να κρατήσει τις πρωτοκλασάτες του παίκτριες που παρότι έκαναν πολύ υπομονή, εν τέλει αποχώρησαν για να παίξουν σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Λίγες μέρες πριν την επανεκκίνηση ενός πρωταθλήματος που έχει ήδη ουσιαστικά αλλοιωθεί ο Ολυμπιακός συμπληρώνει το ρόστερ του με τις Νομικού, Φακοπουλίδου και Παπαστεργίου.

Οι τρεις ελληνίδες παίκτριες που έρχονται στον Ολυμπιακό προφανώς και δεν μπορούν να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησαν οι πρωτοκλασάτες παίκτριες που αναγκάστηκαν να φύγουν εξαιτίας της κωλυσιεργίας των αρμοδίων και της μεγάλης καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων αναφορικά με την τύχη του πρωταθλήματος.

https://www.to10.gr/sport/volei/1367284/tripli-enischysi-gia-ton-olybiako/?fbclid=IwAR3EiF0o2MI17EEqx21kZyr9dTST4YWCiINrv8Ila7fokdhZuo6A3QPTlq0